placeholder

“Tre ledere om brugen og værdien af berigede data indenfor sundhed, retail og ejendomsbranchen”


På tværs af sektorer, brancher og forretningsområder er anvendelsen af virksomhedsdata drevet frem af en stigende nødvendighed. I mange tilfælde er en datastrategi ikke længere et supplement til en forretningsstrategi. Datastrategien er forretningsstrategien – og dermed også afsættet for den primære drift og udvikling af virksomheden. 

Vi har interviewet tre beslutningstagere fra DEAS, Rigshospitalet og home Erhverv og spurgt dem, hvorfor brugen af berigede forretningsdata er et uundværligt strategisk ledelsesredskab.

Hent e-bogen og få inspiration til at tage næste skridt på jeres datarejse. 


Læs interviews med:

Alt Tag

Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i den del af DEAS, der administrerer og udvikler shoppingcentre i Danmark:“Om få år bliver det sådan, at hvis ikke vi har dataindsigten i, hvem kunderne i et shoppingcenter er, er der ingen butikker, der vil leje sig ind hos os. Det bliver ligeså vigtigt som at kunne tilbyde vand, varme og lys.”

Alt Tag

Henning Langberg, dr.med., professor og innovationschef på Rigshospitalet:“Jeg tror, at vi som samfund skal søge en dybere forståelse af, hvad vi kan med data indenfor sundhedsvæsnet. Nogle steder er vi nødt til at acceptere brugen af data, fordi gevinsten ved at anvende data rigtigt overstiger risikoen ved at bruge dem forkert.”

Alt Tag

Mikkel Søby, indehaver af home Erhverv i Danmark:“Mange af de informationer, vi har brug for, er frit tilgængelige. Eksempelvis virksomheders regnskabsdata, omsætningstal, antal kvadratmeter i deres lejemål, antal ansatte osv. Men vi har brug for, at de data bliver sat ind i en kontekst med andre data, og at der automatisk bliver tolket på de nye sammenhænge, så vi får hjælp til at se et mønster eller spotte en tendens.”

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com